Sommarlov

Då är det äntligen sommarlov! Eller egentligen heter det ju semester men sommarlov låter ju så härligt. Speciellt när man, som jag, haft en paus från lärarjobbet och haft semestertjänst under flera år. Jag trivs ju bättre än någonsin på jobbet och har massor med spännande uppdrag att se fram emot i höst men nu ska det njutas av ferietjänstens fördelar. Tillsammans med hela familjen dessutom, inte dumt alls att vara en lärarfamilj i dessa tider. Jag har några blogginlägg på kö i huvudet så jag kommer nog inom kort återkomma här men först ska jag varva ner lite och försöka landa efter en termin full av hårt jobb, många intryck och mycket lärande. Vi hörs, men nu väntar solstolen!

2 svar på ”Sommarlov

  1. Det är härligt att följa din blogg. Har haft förmånen att ta del av din klokskap på flera sätt, under många år. Nu kan än fler kan ta del av dina tankar och reflektioner som du formulerar så väl. Ser fram mot fler inlägg framåt hösten. Önskar dig den skönaste av sommrar!

    • Tack Vendela. Det är så roligt att just du följer mig här. Ja nu lite sommarlov och sen till hösten blir det full fart här på bloggen igen, det är ju då det börjar på riktigt, mina tre uppdrag i skolans värld. Må gott så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *