Det var länge sen…

Det var nu ett tag sen ni hörde av mig här på bloggen. Jag erkänner – jag har haft mina blogg-tankar på annat håll. För två veckor sedan var det nämligen dags att släppa lös Pedagog Örebro på webben och i sociala medier. Eftersom jag fått äran och uppdraget att tillsammans med min kvalitetsutvecklarkollega Fredrik utgöra redaktionen så här i uppstartsfasen så har vi haft fullt upp. Fokus har varit att fylla sidan med relevanta och aktuella inlägg samt spana efter bloggar med skolutveckling i fokus. Vi projekterar och planerar även för ett antal lärplattformar som ska kopplas på i framtiden. Just nu så är Pedagog Örebro en del av mitt uppdrag som kvalitetsutvecklare och målet är att under vårterminen lägga en bra grund för ett fortsatt arbete med sidan nästa läsår. Välkomna att titta in på sidan eller följ oss på twitter.

Screenshot 2014-04-01 23.05.47

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *