Kvalitet

På anställningsintervjun inför arbetet som kvalitetsutvecklare fick jag frågan vad kvalitet är för mig. Tänkte upprepa svaret här för att påminna mig själv om mitt ”löfte” inför uppdraget i höst. Kvalitet för mig är att få göra någonting ordentligt, att få tid att reflektera och göra om eller förbättra, men också att våga ta bort. Ta bort moment som inte behövs och inte leder fram till målet. Målet – att nå målet – är förstås kvalitet i sin högsta existensform men vägen dit kan också kantas av diverse val där man kan välja olika metoder och sätt att förhålla sig.

Jag hoppas jag kan bidra med min erfarenhet av att testa och välja och välja bort för att bygga verksamhet som håller i längden. För att illustrera detta inlägg så blir det därför ett bildcollage från KomTeks 10-årskalas som jag och familjen var bjudna till i veckan som gått. Förutom att vi fick smaka på coolaste tårtan och träffa stora idolen Super Mario så fick jag dessutom vara med på scen och sammanfatta de tio första åren med KomTek. Det är stor glädje och stolthet som infinner sig när jag ser det KomTek som idag levererar inspiration och kunskap i teknik för alla, stora som små.

20130512-215305.jpg

2 svar på ”Kvalitet

  1. Det är oerhört spännande att följa din blogg. Din klokhet imponerar!

    Tänk vad mycket som ligger framför oss att upptäcka och uppleva när man utgår från viljan att förbättra och utveckla. När allt är i rörelse – för det bästa möjliga!

    • Tack Vendela. Får varje dag massa intryck som är fint att kunna sortera här och även få feedback på. Hoppas jag kan bidra i höst till den nya kvalitetsutvecklarorganisationen med min erfarenhet och mina funderingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *